Blijf op de hoogte

Word lid van één (of meerdere) van onze communities en je wordt regelmatig geïnformeerd over ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, sector of doelgroep. Je blijft op de hoogte van vacatures, events en natuurlijk het laatste nieuws binnen jouw marketing-, communicatie- of online vakgebied. Ook krijg je 10% korting bij deelname aan onze events en heb je de mogelijkheid om snel je eigen netwerk uit te breiden.

Word lid!

PR & Woordvoering Community

Ben jij een woordvoerder en wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, workshops en masterclasses, en het laatste nieuws rondom woordvoering? Word dan lid van onze Woordvoerders Community! Meerdere opdrachtgevers schakelen ons regelmatig in voor het vervullen van interim en vaste woordvoerdersfuncties.

Schrijf je in

Overheid Community

Gaat jouw hart sneller kloppen van het leveren van een maatschappelijke bijdrage? Heb je affiniteit en ervaring met de publieke sector? Word dan lid van onze Overheid Community. Veel overheidsorganisaties zoals ministeries, gemeenten en provincies weten ons te vinden voor het invullen van een brede selectie marketing-, communicatie- en online functies. 

Schrijf je in

Marketing Community

Ben jij een marketing professional en wil jij graag op de hoogte blijven van vacatures en het laatste nieuws binnen dit vakgebied? Word dan lid van onze Marketing Community. Marketing is een breed begrip, dus zowel generalisten als specialisten zijn welkom!Schrijf je in

Young Professionals Community

Ben jij als startende professional op zoek naar een uitdaging binnen marketing- communicatie of online? Of misschien werk je al als young professional en ben je op zoek naar een community en inspiratie in het communicatievak? Word lid van onze Young Professionals Community en we houden je op de hoogte!

Schrijf je in

Babbage Project Professionals

Wil jij je nog niet vastpinnen aan één baan, maar wil je wel zekerheid? Als Babbage Project Professional krijg je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers uit ons omvangrijke netwerk. Interesse? Schrijf je in als Babbage Project Professional en blijf op de hoogte. 


Schrijf je in

Babbage Internationals

In our Babbage Internationals Community we welcome international professionals in the marketing, communication and online field. On a regular basis we need (senior) native English marketing and communication professionals. By subscribing to this community you will be notified when we post new temporary and permanent jobs.

Schrijf je in

Contentmanagement Community

Ben jij een Webredacteur, Marketing Content Specialist of Tekstschrijver met passie voor het creëren van waardevolle content? Wil jij op de hoogte blijven van vacatures en het laatste nieuws binnen dit vakgebied? Word dan lid van onze Contentmanagement Community! 

Schrijf je in

Social Media Community

Weet jij als geen ander hoe bedrijven social media optimaal kunnen inzetten? Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen dit vakgebied en actuele vacatures? Word lid van onze social media community, zowel voor vaste als interim (detachering) professionals!

Schrijf je in

Onderwijs Community

Ben jij een professional met ervaring binnen het onderwijs? Meerdere onderwijsinstellingen schakelen ons regelmatig in voor het vullen van vaste en interim functies. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste vacatures en schrijf je in voor de Onderwijs Community!

Schrijf je in

Corporate Communicatie Community

Word jij blij van werken bij een corporate, van snel schakelen tussen verschillende partijen voor de beste communicatie? Heb jij affiniteit en ervaring met de profit sector? Word dan lid van onze Corporate Communicatie Community en wij houden je op de hoogte van interessante vacatures, cursussen, workshops en de laatste nieuwtjes uit de sector.

Schrijf je in

Media analisten Community

Ben jij een echte nieuwsjunkie en altijd op de hoogte van het laatste (politieke) nieuws en ontwikkelingen? Weet jij als geen ander je weg te vinden op offline en online nieuwsmedia en social media en maak je fantastische analyses? Word dan lid van onze Media analisten Community en wij houden je op de hoogte van interessante vacatures, cursussen, workshops en de laatste nieuwtjes uit de sector.

Schrijf je in

Strategisch Communicatie Community

Ben jij een ervaren communicatiestrateeg en wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, workshops en masterclasses, en het laatste nieuws rondom strategisch communicatieadvies? Word dan lid van onze strategisch communicatie advies Community! Meerdere opdrachtgevers schakelen ons regelmatig in voor het vervullen van interim en vaste strategenfuncties.

Schrijf je in

Infra & Mobiliteit Community

Ben jij een communicatieprofessional met ervaring binnen Infra & Mobiliteit? Meerdere (overheids)instellingen schakelen ons regelmatig in voor het vullen van vaste en interim functies. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste vacatures en schrijf je in voor de Infra & Mobiliteit Community!

Schrijf je in

Medior-community

Ben jij een communicatieprofessional met ervaring 3-6 jaar ervaring? Meerdere (overheids)instellingen schakelen ons regelmatig in voor het vullen van vaste en interim functies. Door je in te schrijven voor deze community blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste vacatures!

Schrijf je in

Public Affairs Community

Ben jij een Public Affairs professional en ben je omgevingsbewust, stressbestendig en proactief? Meerdere opdrachtgevers schakelen ons regelmatig in voor het vullen van Public Affairs vacatures, van adviseurs tot managers. Door je in te schrijven voor deze community blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste vacatures!

Schrijf je in

UWV Community

Wil jij als communicatie, marketing of contentprofessional graag op de hoogte gehouden van tijdelijke opdrachten en/of vaste vacatures bij UWV? Word dan lid van onze UWV Community je hoort als eerste over interessante vacatures, opdrachten en laatste nieuws over UWV.

Schrijf je in

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!