Iris Nibbering

Recruitment Consultant

E iris.nibbering@babbage.nl
T 020 441 47 07
M 06 15 23 23 53
LinkedIn | 

Iris is gespecialiseerd in de werving en selectie voor vaste functies. Ze heeft een achtergrond in PR & Communicatie en maakte in 2018 de overstap naar recruitment.

Haar uitdaging ligt in het vinden van de juiste match. Elke dag zet ze zich 100% in om aan de behoeften van haar klanten en kandidaten te voldoen. Door haar achtergrond in communicatie en gedegen kennis van de markt (lokaal en internationaal) maakt zij het verschil. Iris kan zich heel goed inleven in de wensen van haar opdrachtgevers en goed inspelen op de vraag. Zo vindt ze de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Kortom, Iris draagt ​​bij aan een duurzaam wervingsbeleid. Iris is Community Manager van de PR & Woordvoerder Community, Social Media Community en de Education Community.

Betrokkenheid en persoonlijk contact vindt ze belangrijk. Na een dag vol e-mails, afspraken en telefoontjes, sluit ze haar dag graag af met een bezoekje aan de sportschool of een etentje. De rest van haar vrije tijd vult ze graag met stedentrips en lange reizen.

Meer weten over samenwerken?

Neem contact op 2020

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.