Workshop Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Datum: 22 oktober 2020
Spreker: Dennis Mickers, eigenaar Douro Media
Kosten: Alleen te koop als drieluik via www.babbage.nl/drieworkshopsonlinemarketing
Locatie: Babbage Company, Amsterdam

In de Workshop Zoekmachineoptimalisatie van Dennis Mickers training verkrijg je praktisch inzicht in de optimalisatie mogelijkheden van websites voor zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie bestaat uit technische, tekstuele en linkpopulariteit verbeterpunten. Per aspect komen de belangrijkste optimalisatie mogelijkheden (welke het meest effect sorteren) aan bod. Met de opgedane inzichten kun je het rendement van websites vanuit organische zoekresultaten verhogen.

Wat kun je verwachten?

  • Je verkrijgt basis kennis over zoekmachineoptimalisatie, zodat je zelf zoekmachineoptimalisatie kunt uitvoeren voor eigen websites, dan wel websites van derden;
  • Je verkrijgt inzicht in het ontdekken van technische, tekstuele en linkpopulariteit optimalisatie mogelijkheden, zodat je websites op alle facetten kunt optimaliseren;
  • Je verkrijgt inzicht in hoe je voor zoekmachines geoptimaliseerde content dient te schrijven;
  • Je verkrijgt inzicht in linkbuilding, zodat je de posities van belangrijke zoekwoorden in de organische zoekresultaten structureel kunt verhogen;
  • De workshop wordt gebaseerd op een aantal - mochten deze er zijn -  accounts van de deelnemers. Voor een gereduceerd tarief kan er een adviesrapport geschreven worden. Dit kan besproken worden op de avond zelf.

Voor wie bedoeld?

De workshop is geschikt voor professionals welke vanuit praktisch oogpunt meer inzicht wensen te verkrijgen in Google Analytics. Dit om het rendement en de effectiviteit van de website en online marketing campagnes te doen vergroten. Voorkennis van Google Analytics is niet noodzakelijk.

De workshop is geschikt voor professionals welke vanaf de basis diepere theoretische en praktische inzichten wensen te verkrijgen in de vele optimalisatie mogelijkheden voor zoekmachines. Dit om het rendement van de website vanuit organische zoekresultaten te doen vergroten. Voorkennis van zoekmachine optimalisatie is niet noodzakelijk.

Deelnemers aan de training zijn onder andere multinationals (ING, Protest, Riwal), MKB’s (Maasland Communicatie, Layher, Glass Inside), ZZP’ers en mensen in-between-jobs. Lees hier alle reviews.

De spreker

Dennis Mickers is eigenaar en trainer van Douro Media, een specialist in online marketing. Dennis is afgelopen 7 december 2017 door het online trainingsplatform Springest uitgeroepen tot Beste Marketing Opleider van Nederland 2017.

Programma

18:30 - 19:00 uur Ontvangst met een drankje en een snack
19:00 - 21:30 uur De workshop (pauze tussendoor)
21:30 - 22:00 uur Afsluiten met borrel

Drie workshops Online Marketing Aanbieding!

Dennis geeft drie Online Marketing workshops in onze Babbage Academy: Google Analytics (16 april), Google Adwords - SEA (23 april) en Zoekmachine optimalisatie - SEO (30 april). Schrijf je in voor alle drie de workshops en betaal er maar twee!

Wil je gebruik maken van de aanbieding, dus inschrijven voor alle drie de workshops en er maar twee betalen? Schrijf je dan hier in voor de Online Marketing aanbieding! Hieronder kun je je inschrijven voor de losse workshop.

Inschrijven SEO

Alleen te koop als drieluik via deze link.

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.