Maatwerkprogramma Woordvoerder

Maatwerkprogramma

Maatwerk programma woordvoerder

Voor onze partners en opdrachtgevers zoeken wij regelmatig woordvoerders en persvoorlichters. Wil jij je die kant op (door)ontwikkelen? Babbage Academy helpt je daarbij! Of je nu al ervaring hebt als woordvoerder of je als communicatieprofessional verder wilt ontwikkelen, samen met jou stellen we een maatwerkprogramma op die precies voorziet in jouw leerbehoefte.

Het programma wordt naar jouw wens ingevuld met een aantal trainingen bij onze dochteronderneming De Redactie en kan worden aangevuld met 1-op-1 coaching op maat van één van de ervaren woordvoerders uit ons netwerk.

Training Persberichten schrijven

Tijdens de training Persberichten schrijven leer je hoe je met jouw eigen nieuws in de publiciteit komt. Je ontdekt welke nieuwswaarden jouw persbericht tot een succes kunnen maken. En natuurlijk leer je hoe je een persbericht schrijft dat zo overgenomen kan worden door een journalist. Je gaat zelf schrijven én oefenen hoe je je nieuws onder de aandacht brengt in het onderdeel 'Pitchen voor de pers'.

Training Framing: beïnvloeden met taal

Framing is onvermijdelijk. In deze training leer je hoe jij er zelf effectief mee om kunt gaan. De training gaat in op hoe framing werkt en waarom het zo werkt. Wat is het effect van een frame op ons onderbewustzijn en onze emoties? En wat betekent dat voor ons wereldbeeld? Je leert een eigenframe inzetten voor effectieve communicatie.

Training Speech schrijven

In deze training leer je een praktische methode om een overtuigend verhaal voor te bereiden en daar een mooie speech van te maken.

1-op-1 coaching

In ons netwerk bevindt zich een aantal zeer ervaren woordvoerders die voor zowel ministers als voor de grootste Nederlandse bedrijven hebben gewerkt. Zij kennen als geen ander het klappen van de zweep. Aan de hand van jouw behoefte zorgen ze voor een persoonlijke begeleiding om het vak echt in de vingers te krijgen.

Meer informatie

Heb je interesse in dit maatwerkprogramma? Neem contact met ons op om jouw programma vorm te geven! Stuur een mail naar academy@babbage.nl of bel met onze Trainingsadviseur Michiel de Zwart (0299-454240)

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!