Webinar Creatieve Communicatiestrategieën

Zoom
2 maart 2021, 16.30 uur

Workshop Creatieve Communicatiestrategieën door Wil Michels

Hoe vertaal je een organisatie strategie in een creatieve communicatiestrategie? Hoe maak je een strategie die inspireert en de organisatie meeneemt? Dat is precies wat deze workshop jou biedt!
Datum: 2 maart 2021, 16.30 uur
Kosten: 35,- euro excl. BTW, incl. opname en materiaal achteraf
Locatie: Online (Zoom)

Wat kun je verwachten?

In vogelvlucht krijg je de belangrijkste actuele analysetools. Je leert wat communicatiestrategie nu écht is en je ervaart dat de strategieontwikkeling in de kern een creatief proces is. Je ontdekt de kracht van denken vanuit metaforen. Kortom: een workshop met tempo, humor en veel inzichten.

'Een mooie gelegenheid om je eigen communicatievraagstuk eens in een ander licht te bezien'

Voor wie bedoeld?

Let op: deze workshop is niet voor mensen die alles in hokjes willen stoppen, blijven wachten op hun kans, altijd beren op de weg willen zien of standaard antwoorden met 'Ja, maar..' Wel voor iedereen die opdrachtgevers en/of managers wil verrassen en verleiden met een inspirerende strategische aanpak.

De spreker

Wil Michels is al jaren één van de bestverkopende auteurs van communicatieboeken. Hij schreef het Handboek Communicatie dat het standaardwerk is op HBO-opleidingen. Hij is directeur van een eigen communicatiebureau en docent bij Fontys Hogeschool Communicatie.Verder geeft hij veel gastlessen en workshops. Vooral over zijn boek Communicatiestrategie en creatieve workshops op basis van zijn boek Brand-ID. Zijn kracht is het complexe eenvoudig maken en een creatieve vertaalslag geven aan stoffige theorie. In november 2021 komt zijn nieuwe boek 'Fanstrategie' uit.  

Programma

Inschrijven

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.