Webinar Babbage Company & Young Logeion

Online, via zoom
Woensdag 6 oktober 2021, van 19.30 - 20.3 via Zoom

Online netwerken voor startende communicatieprofessionals

Je bent een jonge communicatieprofessional en wilt carrière maken in het communicatievakgebied. De wereld ligt aan je voeten, maar… waar begin je? Hoe kun je jouw (online)netwerk inzetten om een flitsende start te maken?

Datum: 6 oktober
Tijd: start 19.30
Locatie: Zoom (online)
Kosteloos

Aanmelden

Samen met Babbage Company organiseert Young Logeion op 6 oktober een webinar over (online) netwerken voor starters. Recruiter Jelmer Ouwerkerk praat je bij over hoe de huidige (communicatie)banenmarkt eruitziet en welke trends op de arbeidsmarkt gaande zijn. Je krijgt tips over online netwerken om je kansen op de banenmarkt te vergroten en de mogelijkheden van detachering/recruiting.
Cagla Kaya is een young professional die de afgelopen tijd op verschillende projecten is gedetacheerd. Ze verteld over haar ervaringen met online netwerken en starten (op afstand).

Programma:
19:30 Online netwerken voor startende communicatieprofessionals

Sprekers: 
Jelmer Ouwerkerk - Jelmer is werkzaam bij Babbage Company, recruitmentpartner en werving- en selectiebureau op het gebied van marketing-, communicatie- en online. Jelmer analyseert hoe de banenmarkt zich op dit moment ontwikkelt.
Cagla Kaya – Cagla wordt op dit moment door Babbage gedetacheerd op een project bij de Hogeschool van Amsterdam. Eerder werkte ze onder andere bij Amsterdam Fashion Institute (AMFI).

Klik hier om je aan te melden: https://www.logeion.nl/bijeenkomst/1463/young-logeion-x-babbage-company-online-netwerken-voor-startende-communicatieprofessionals#.YUHW1lUzaUl

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.