Webinar 'Kickass Content' door Kirsten Jassies - Babbage Company & Young Logeion

Online, via zoom
Dinsdag 9 november, 14.00-15.30, via Zoom

Webinar 'Kickass content voor Social Media' - Babbage Company x Young Logeion

Samen met Young Logeion organiseren wij het webinar 'Kickass Content voor social media' door Kirsten Jassies. Een inspirerend webinar, voor iedereen met een flinke dosis creativiteit!

Wanneer: dinsdag 9 november a.s.
Tijd: 14.00 - 15.30
Kosten: kosteloos voor leden én niet leden van Young Logeion
Waar: Online via zoom

Het webinar:
Hoe maak je visuele verhalen op social media die niemand wil missen? En hoe houd je de aandacht vast op een medium met zoveel afleiding? Waarop reageren je volgers nou écht? Social media expert Kirsten Jassies laat je een aantal creatieve en vernieuwende voorbeelden en tactieken van contenthero's als Bas Smit, Marit Brugman (van Dylan Haegens) en Paul Fuentes zien en geeft je handvatten om dit zelf te gaan doen.

Drone dude, selfie queen, meme lord en filter wizard... Van quotes tot vlogs en van gifjes tot stories, in dit webinar krijg je contentvoorbeelden en tips van social media expert Kirsten Jassies voor de beste content voor jou social media kanaal. Iedereen met een smartphone en creativiteit wordt geïnspireerd om zelf leuke content te maken.

Voor content creators, contentmarketeers, communicatieadviseurs, social media adviseurs en iedereen met een smartphone en een flinke dosis creativiteit!

Kirsten Jassies is social media expert en trainer, spreker en auteur van onder andere Instaproof, een inspirerende handleiding voor Instagram. Ze helpt mensen en bedrijven aansprekende verhalen te vertellen op social media en een connectie aan te gaan met hun volgers. Haar niewste boek, Kick-ass Content voor Social Media, kwam uit in april 2021. 

Inschrijven

Wil je deelnemen aan het webinar? Schrijf je dan in via de website van Young Logeion:https://www.logeion.nl/bijeenkomst/1472/young-logeion-kick-ass-content-voor-social-media#.YWajgflBxPa

Inschrijven

 

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.