Onbekend

Workshop Branding

Hoe analyseer en activeer je merken? Hoe pas je verschillende opvattingen binnen branding praktisch toe? Dat is precies wat je leert in deze workshop! 

Datum: 11 oktober 2022 
Tijd: 18.30-22.00 uur 
Kosten: 124 euro (ex. btw, incl. snacks & drinken op locatie) 
Locatie: Music Meeting Lounge Amstelveen 

Wat kun je verwachten?

In vogelvlucht maak je kennis met het ontstaan van het vakgebied branding. Je leert d.m.v. brand coding canvas merken te analyseren en activeren. In de workshop oefen je met het invullen van dit canvas. Behalve een praktische en tactische kijk op branding is er ook aandacht voor een meer fundamentele kijk op branding. Je maakt kennis met verschillende opvattingen (merkstromingen) binnen branding en oefent met het bepalen van de dominante stroming voor het merk van jouw organisatie. De sprekers, tevens auteurs van het nieuwe boek BRANDING, zullen glashelder maken hoe de merkstromingen jou helpen bij jouw dagelijkse werkzaamheden. 

Tijdens de workshop wordt onder de deelnemers een aantal exemplaren van het boek BRANDING verloot.  

Voor wie bedoeld?

Voor alle communicatieprofessionals, communicatie adviseurs, brand ambassadeurs, brand managers, marketeers en voor iedereen die meer wil weten over merken en branding. 

De sprekers

Andy Mosmans studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, is Register Marketeer en werkte achtereenvolgens bij Philips, BBDO Nederland en ARA Groep, onderdeel van TBWA Worldwide. Tegenwoordig opereert hij als adviseur, ondernemer en opleider vanuit Mosmans & Company, Unknown Group, VENGEAN, en het Institute for Branding and Business Development.

 

Patrick van Thiel studeerde bedrijfseconomie aan Maastricht University en is vanuit Van Thiel & Company consultant, interimmanager en sparringspartner. Hij werkte in allerlei merk-en marketingrollen bij Essent, Fortis (tegenwoordig ABN-AMRO), KPN en Erasmus Universiteit Rotterdam.

Programma

18.30-19.00: Inloop 

19.00-21.30: Workshop  

21.30-22.00: Borrel & napraten 

Inschrijven


Klik om je aan te melden voor deze workshop. De afronding van je inschrijving gaat nu via de website van De Redactie. Je komt direct in het winkelmandje, waar je je inschrijving kan afronden. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je inschrijving en een factuur. 

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!