Profileren met Social media

11-04-2023

Workshop Profileren met Social media

Wil je weten hoe je social media gebruikt om een authentieke en blijvende relatie op te bouwen met (potentiële) klanten? Dat is precies wat je leert in deze workshop!

Wat kun je verwachten?

In deze workshop kijken we eerst naar je positionering op social media. Hoe zet je jezelf op een authentieke en persoonlijke manier neer? Hoe val je op bij potentiële klanten? Je leert hoe je optimaal gebruik kunt maken van de (beperkte) mogelijkheden die profielen en bio’s op social
media bieden.

In het tweede deel van de workshop gaan we aan de slag met content. We kijken eerst naar de socialmediaplatforms. Welke gebruik je wel en welke niet? Waarom? Je leert hoe je een kanaalstrategie opstelt voor de platforms die zakelijk relevant voor je zijn. Je krijgt tips en ideeën voor content waarmee je op een persoonlijke manier een relatie opbouwt met je doelgroep. Verwacht een interactieve workshop met veel praktijkvoorbeelden.

Voor wie bedoeld?

Voor alle communicatieprofessionals, communicatieadviseurs, brand managers, marketeers, leden van crisisteams en voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met crisiscommunicatie.

De spreker

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zich op een persoonlijke manier zakelijk wil profileren via social media of anderen daarmee helpt. Denk aan ZZP-ers en startende ondernemers, maar ook communicatie- en marketingprofessionals die meer willen weten over de mogelijkheden van social media in arbeidsmarktcommunicatie en employee advocacy.

Programma & Prijs

Locatie: Music Meeting Lounge, Amstelveen

18.30-19.00: Inloop
19.00-21.30: Workshop, met pauze tussendoor
21.30-22.00: Borrel

Prijs: €124,- excl. btw. 

Aanmelden!

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!