Summerschool

Landgoed De Reehorst, Driebergen
01-06-2023 - 01-09-2023

Summerschool

Leren én genieten! Elke zomer organiseren we de Summerschool, een innovatief programma van trainingen op een unieke locatie. In juni, juli en augustus hebben we voor alle contentmakers weer een interessant Summerschool-aanbod! We nodigen je uit in Antropia, Landgoed De Reehorst in Driebergen voor een leerzame én ontspannende dag. Wat wil jij leren deze zomer?

Je dagelijkse werkzaamheden onderbreken met een leerzame dag midden in de zomer. De zon op je gezicht, genietend van een groene omgeving en weer helemaal geïnspireerd worden met nieuwe ideeën. Van SEO teksten schrijven en Persberichten maken, tot Factor C, Inclusief communiceren en Podcast maken: het wordt dit jaar weer een inspirerende Summerschool!

Het programma 2023

Klik op een training om je aan te melden

 

Meer trainingen? Meer korting!

Schrijf je je in voor meerdere trainingen, dan leer je nog voordeliger! Wanneer je je aanmeldt voor twee trainingen, of je schrijft je tegelijk in met een vriend of collega, dan ontvang je 5% korting op het totaalbedrag. Schrijf je jezelf of anderen in voor drie of meer trainingen dan levert dat in totaal 8% voordeel op. De korting wordt automatisch toegepast in het winkelmandje op het moment dat je meer trainingen toevoegt. Zo stel je voordelig je eigen leertraject samen.

Extra voordeel voor ZZP-ers

Ben je zelfstandige? Dan krijg je extra voordeel! ZZP-ers krijgen altijd 5% korting op ons hele trainingsaanbod met de code ZZPDEREDACTIE.

Blijf up-to-date

Blogs en nieuws

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!