Monique van Vliet - Managing Consultant / Partner
E monique.van.vliet@babbage.nl  
T 06 493 33 469
LinkedIn | Twitter

• Leidende rol bij onderhoud en uitbouwen van het netwerk;
• Aanspreekpunt voor senior professionals en Babbage Internationals.


Monique heeft na een jarenlange communicatiecarrière de overstap gemaakt naar het recruitmentvak. Ze heeft brede communicatie- en managementervaring opgedaan binnen zowel bedrijfsleven als non-profit. Monique heeft een scherpe blik voor de competenties en de persoonlijkheid die een functie vraagt en heeft oog voor de kwaliteit en ervaring die kandidaten meebrengen. Ze doet dit vanuit de liefde voor het vak, aangevuld met persoonlijke betrokkenheid en een behoorlijke dosis nieuwsgierigheid! Monique heeft een brede en diverse klantenportefeuille en is o.a. voor de senior en de internationale professionals het aanspreekpunt.

Monique is ook actief binnen Logeion, is in de ban van alle soorten 'storytelling' (films, toneel, opera en literatuur), is veel buiten te vinden - niet alleen op het voetbalveld als moeder van twee zoons - maar het liefst in bos en tuin. Houdt van kunst, musea, design en Italië.. kortom, van la dolce vita!

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.