Werk jij al met influencers?

Monique van Vliet 24-4-2019 15:54
Categorieën: Blogs

Automotive is in beweging en bij promotie is de influencer inmiddels volop in beeld. Er is tegenwoordig zelfs een heuse influencer index. 

Veranderingen in promotie bij automotive
Wat doe jij voor je merk met influencers? Heb je al gehoord van de Automotive Influencer Index? Deze is door Influencerbureau YIMB gelanceerd en het bureau monitort de social media posts van de meest invloedrijke Nederlandse automedia, -journalisten en -influencers en koppelt deze exposure vervolgens aan de Nederlandse automerken. BMW spant op dit moment de kroon met de hoogste score, gevolgd door Porsche en Tesla.

Kandidaten in de spotlights
We hebben bij Babbage Company weer de nodige functies in marketing, online en communicatie ingevuld in de afgelopen tijd voor de automotive sector en daar hebben we vele kandidaten voor gesproken. We hebben voor verschillende nieuwe vacatures ingevuld en ook zijn we achter de schermen actief op Executive Search. We spraken met vele kandidaten voor bijvoorbeeld functies als Campagnemanager en Digital Marketeer. Daarnaast hebben we nog vele andere professionals in ons bestand, van wie we op de hoogte zijn dat ze een nieuwe uitdaging zoeken. Ben je op zoek naar een professional in automotive op het gebied van communicatie, marketing of online? Check hier wat we voor je kunnen betekenen of neem contact op met Monique en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Reageer