Voor Business Partners

Babbage Company is je deskundige recruitmentpartner als het gaat om de search naar en de snelle inzet van ervaren en gedreven marketing, communicatie én online professionals!

Of je nu met vaste, gedetacheerde of interim professionals wilt werken, het is allemaal mogelijk. Neem direct contact met ons op en wij gaan meteen op zoek naar de professional die je zoekt.

Vaste professionals

Wij zijn gespecialiseerd in recruitment en executive search voor vaste professionals binnen het vakgebied marketing, communicatie en online. In ons netwerk van ruim 30.000 professionals hebben we kandidaten met vele uiteenlopende expertises. Van Hoofd Communicatie, Communicatieadviseurs, Product- en Marketingmanagers tot E-Commerce specialisten en Social Media Experts. Naast onze eigen continu, groeiende netwerk maken wij ook gebruik van social media en andere recruitmenttools om alle potentiele kandidaten voor je in het vizier te hebben.

Interim-professionals

Bent je op zoek naar een interim-professional met marketing, communicatie of online expertise voor uitbreiding van of ondersteuning bij je project of team? Heb je direct extra capaciteit nodig door bijvoorbeeld ziekte, uitval of zwangerschap? Wij hebben de geschikte professional in ons netwerk, zowel op management als op specialistisch of uitvoerend gebied. Of je nu met gedetacheerde of interim professionals wilt werken, het is beide mogelijk bij ons.

Sectoren: van zakelijk tot non-profit

Marketing, communicatie en online spelen in alle sectoren en branches een hoofdrol. Onze dienstverlening is dan ook veelomvattend en richt zich op de financiële en zakelijke dienstverlening, non-profitinstellingen, retail- en (semi)overheidsorganisaties en de bureauwereld. Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers en hechten veel waarde aan duurzame relaties, waardoor we met veel partners al een lange tijd samenwerken. Bekijk ons portfolio voor al onze business partners. Naast executive search, recruitment en interim-management bieden wij ook ‘Recruitment à la carte’: begeleiding en afhandeling van je eigen wervingsprocedure.

Contact met ons

Of je nu zoekt naar een vaste manager, adviseur, medewerker of directe en tijdelijke ondersteuning van je project, wij stellen de juiste specialist voor. Wij denken daarnaast graag mee over wat huidige ontwikkelingen voor jou en je organisatie betekenen. Onze consultants helpen graag. Bel ons op 020 441 47 07 of mail naar info@babbage.nl.
Advies na een quickscan!
Met een quickscan kijken wij samen naar de capaciteit van uw team in relatie tot uw plannen voor de komende periode, bijvoorbeeld op Social Media of Big Data-gebied. We geven aan waar u versterking kunt gebruiken en waar u uw plannen wellicht kunt aanscherpen.