Workshop Creatieve Communicatiestrategieën

Rosarium, Amsterdam
15-09-2020

Evenement

Datum: 15 september 2020
Spreker: Wil Michels (docent, schrijver)
Kosten: €124,- euro excl. BTW, incl. drankjes en snacks.
Locatie: Rosarium, Amsterdam

Hoe vertaal je een organisatiestrategie in een creatieve communicatiestrategie? Hoe maak je een strategie die inspireert en de organisatie meeneemt? Dat is precies wat deze workshop jouw biedt.

Wat kun je verwachten?

In vogelvlucht krijg je de belangrijkste actuele analysetools. Je leert wat communicatiestrategie nu écht is en je ervaart dat de strategieontwikkeling in de kern een creatief proces is. Je ontdekt de kracht van denken vanuit metaforen. Kortom: een workshop met tempo, humor en veel inzichten.

'Een mooie gelegenheid om je eigen communicatievraagstuk eens in een ander licht te bezien.'

Voor wie bedoeld?

Let op: deze workshop is niet voor mensen die alles in hokjes willen stoppen, blijven wachten op hun kans, altijd beren op de weg willen zien of standaard antwoorden met 'Ja, maar...' Deze workshop is wel voor iedereen die opdrachtgevers en/of managers wil verrassen en verleiden met een inspirerende strategische aanpak.

De spreker

Wil Michels is al jaren één van de best verkopende auteurs van communicatieboeken. Hij schreef het Handboek Communicatie, het standaardwerk op hbo-opleidingen. Momenteel schrijft hij een boek over fanstrategie. Hij is directeur van een eigen communicatiebureau en docent op Fontys Hogeschool Communicatie. Verder geeft hij veel gastlessen en workshops over zijn boek Communicatiestrategie, en creatieve workshops op basis van zijn boek Brand-ID. Zijn kracht is het complexe eenvoudig maken en een creatieve vertaalslag geven aan stoffige theorie.

De workshop Creatieve Communicatiestrategieën is vol! Wil je op de reservelijst? Stuur dan een  mailtje naar academy@babbage.nl.

 

Meld je aan

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Babbage Company gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.