Blog

Categorie: Blogs
René Teuwen & Nathalie Voortman30-11-2017 11:50
Iedere week schrijft een professional uit het vak een blog op onze website. Deze week een duoblog van twee ervaren interim marketing managers: René Teuwen én Nathalie Voortman!
424bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Willemijn Kaal25-09-2017 15:45
Onlangs sprak onze eigen Eva Samplonius met Willemijn Kaal, consultant arbeidsmarktcommunicatie & employer branding bij BVH. Een leuk en interessant gesprek over het snijvlak van communicatie en recruitment. Het ging met name over de rol van cultuur in beide werelden. Willemijn heeft dit gesprek verwerkt in een artikel voor op www.personeelzaak.nl, maar natuurlijk vinden we het zelf ook leuk om dit artikel te delen.
594bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuwsbrief
Babbage Company8-08-2017 14:43
Ken jij iemand die perfect op één van onze openstaande functies zou passen? Of heb jij ambitieuze mensen in jouw netwerk die je graag wil helpen aan een nieuwe marketing, communicatie of online uitdaging? Recommend your friend! Mocht deze professional ergens via ons aan de slag gaan, ontvang jij € 250,-!

Wij zoeken bijvoorbeeld meerdere Customer Journey Experts voor één organisatie! Dus ken jij een Customer Journey Expert? Laat het ons weten!

Hoe werkt het?
Mail de naam van de persoon en haar/zijn contactgegevens naar recommend@babbage.nl. Mocht de persoon - die nog niet bekend is bij Babbage Company - worden...
676bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Reinier Rombouts15-06-2017 10:44
Iedere week schrijft een professional uit het vak een blog op onze website. Deze week Reinier Rombouts! Reinier is eigenaar van Chief Storyteller. Samen met zijn Belgische collega Raf Stevens publiceert hij een nieuw boek over leiderschap en storytelling: Raak! Benut de kracht van je persoonlijke verhaal. Op dinsdag 27 juni vertelt hij onder de titel Workshop Powerstory in de Babbage Academy over het storytelling-model.
1144bekeken
Geen reacties