Blog

Categorie: Blogs
Debbie de Wagenaar25-03-2020 16:10
Het woord crisis is afkomstig van het Griekse woord krinein en dat betekent “beslissingen nemen”.  Crises worden meestal gekenmerkt door het feit dat zij zich plotseling voordoen, er veel stakeholders bij betrokken zijn en onder een enorme druk allerlei beslissingen moeten worden genomen. Hoe waar is dit al gebleken tijdens deze coronacrisis. De wereld is in rep en roer en de beurzen lijken op een cardiogram. En we zien vooral het belang van  sterk crisismanagement en duidelijke crisiscommunicatie. BV Nederland  We zien en horen een empathische Minister President die, samen met andere ministers en instanties, ons rustig vertelt wat we...
290bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Iris Nibbering19-03-2020 16:53
Het Coronavirus grijpt om zich heen. Overheden en bedrijven hebben in het kader van de uitbraak maatregelen getroffen om de gezondheid van medewerkers te waarborgen. Een groot deel van kantoorgaand Nederland werkt daarom de komende weken massaal thuis om risico’s te beperken. Het is even wat anders, maar met een goede internet- en telefoonverbinding werken we rustig door. The show must go on!
340bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Marijn de Vries30-01-2020 12:50
Van jongs af aan ben ik een groot fan van Lego: kleine gekleurde blokjes waar je van alles mee kunt bouwen.
463bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Iris Nibbering2-01-2020 13:49
Een carrièreswitch doe je niet zomaar. Er is veel om over na te denken, hoe weet je bijvoorbeeld wanneer het tijd is om die stap te zetten?
558bekeken
Geen reacties