Blog

Categorie: Blogs
Lieke Severijns16-04-2018 12:38
Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Dit is een uniforme Europese wetgeving wat zoveel betekent dat voor hij voor iedereen die persoonsgegevens verwerkt in een aangesloten lid van de Europese Unie van toepassing is.
615bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Pauline Thijssen1-03-2018 14:53
De vraag naar marcom-professionals blijft de eerste maanden van 2018 - mede door de bloeiende economie - flink stijgen. Het ‘aanbod’ wordt echter steeds schaarser. Vooral mediors (ongeveer 5 jaar werkervaring, op zoek naar 3e stap in carrière) zijn voor bedrijven - en ook voor ons – op dit moment moeilijker te vinden.
Waar zitten deze gewilde mediors?

Recruitment Consultant Pauline Thijssen (zelf bezig met 3e baan bij ons na de VN in Rome, een gespecialiseerde headhunter en tussendoor nog projectmanager van een agricultuur project in Zambia) weet hoe een medior zich voelt en waar die naar op zoek is. Herken jij je in haar verhaal?

1424bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Lieke Severijns20-02-2018 10:53
Mooie verhalen vertellen wordt ons geleerd; storytelling! Verhalen zijn een krachtig en effectief communicatiemiddel en storytelling verkoopt. Halbe Zijlstra moet dit in zijn hoofd hebben gehad toen hij 'feiten' in fictie omtoverde. Jammer dat Halbe de kleine letters niet gelezen heeft, waarin het belang van de waarheid en de authenticiteit van storytelling wordt benadrukt.

Maar maken we ons niet allemaal schuldig aan het mooier voordoen van de werkelijkheid? Willen we
stiekem niet allemaal one of the guys zijn in de datsja van Poetin? Is het niet mens eigen om je ervaring een beetje op te poetsen daar waar het gaat...
696bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Fleur van den Horn15-02-2018 15:15
Iedere week schrijft een professional uit het vak een blog op onze website. Deze week Fleur van den Horn. Fleur is Online Marketeer en mede-oprichter van SAM, een nieuwe app voor je persoonlijke ontwikkeling. Fleur was tevens - voor de volgers van het eerste uur - voormalig marketing & communicatie specialist bij Babbage Company.
690bekeken
Geen reacties