Blog

Categorie: Blogs
Eveline Waterreus17-08-2018 14:01
Onze Monique van Vliet werd laatst geïnterviewd door Eveline Waterreus voor het vakblad C juni 2018. Mocht je hem gemist hebben in het vakblad, dan delen wij hem hier nogmaals in een blog op onze site!

Beweging in het vak
Ons vak verandert: HR en communicatie werken steeds vaker samen. Welke issues spelen daarbij een rol? Wat betekent die verschuiving voor het profiel van de communicatieprofessional? Marcel Baas en Monique van Vliet reflecteren op deze vragen.

Marcel Baas is directeur van communicatieadviesbureau Future Communication en van Human Capital Group, een HR-adviesbureau. De afdelingen Communicatie en HR worden steeds vaker gedwongen samen te...
699bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Eline Looman10-08-2018 14:09
De hittegolf in Nederland is inmiddels al over zijn hoogtepunt heen, maar het is wel duidelijk volop vakantietijd! Dat zorgt voor een ander ritme en geeft mogelijkheid om te ontstressen. Voor de een is dat lekker lui ergens op een ver strand zonnen, voor de ander juist superactief de bergen in of cultuur opsnuiven in een nieuwe omgeving.

Helaas is de vakantie na een paar weken (voor de meesten van ons) voorbij. Maar HOE hou je nou dat relaxte gevoel vast? En kun je ook ontstressen op de werkvloer?!
648bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Lieke Severijns16-04-2018 12:38
Vanaf 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Dit is een uniforme Europese wetgeving wat zoveel betekent dat voor hij voor iedereen die persoonsgegevens verwerkt in een aangesloten lid van de Europese Unie van toepassing is.
997bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Pauline Thijssen1-03-2018 14:53
De vraag naar marcom-professionals blijft de eerste maanden van 2018 - mede door de bloeiende economie - flink stijgen. Het ‘aanbod’ wordt echter steeds schaarser. Vooral mediors (ongeveer 5 jaar werkervaring, op zoek naar 3e stap in carrière) zijn voor bedrijven - en ook voor ons – op dit moment moeilijker te vinden.
Waar zitten deze gewilde mediors?

Recruitment Consultant Pauline Thijssen (zelf bezig met 3e baan bij ons na de VN in Rome, een gespecialiseerde headhunter en tussendoor nog projectmanager van een agricultuur project in Zambia) weet hoe een medior zich voelt en waar die naar op zoek is. Herken jij je in haar verhaal?

1879bekeken
Geen reacties