Blog

Categorie: Nieuwsbrief
Babbage Company8-08-2017 14:43
Ken jij iemand die perfect op één van onze openstaande functies zou passen? Of heb jij ambitieuze mensen in jouw netwerk die je graag wil helpen aan een nieuwe marketing, communicatie of online uitdaging? Recommend your friend! Mocht deze professional ergens via ons aan de slag gaan, ontvang jij € 250,-!

Wij zoeken bijvoorbeeld meerdere Customer Journey Experts voor één organisatie! Dus ken jij een Customer Journey Expert? Laat het ons weten!

Hoe werkt het?
Mail de naam van de persoon en haar/zijn contactgegevens naar recommend@babbage.nl. Mocht de persoon - die nog niet bekend is bij Babbage Company - worden...
137bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Reinier Rombouts15-06-2017 10:44
Iedere week schrijft een professional uit het vak een blog op onze website. Deze week Reinier Rombouts! Reinier is eigenaar van Chief Storyteller. Samen met zijn Belgische collega Raf Stevens publiceert hij een nieuw boek over leiderschap en storytelling: Raak! Benut de kracht van je persoonlijke verhaal. Op dinsdag 27 juni vertelt hij onder de titel Workshop Powerstory in de Babbage Academy over het storytelling-model.
751bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Carina Snaas4-05-2017 11:03
Iedere week schrijft een professional uit het vak een blog op onze website. Deze week onze eigen Carina Snaas over de toekomst van recruitment. Carina is bijna vijftien jaar als professional actief in de wereld van recruitment en interim-management. Sinds 2011 versterkt ze ons team van Consultants. Als Senior
Consultant binnen Babbage is ze de schakel tussen de verschillende business partners en interim professionals.
1120bekeken
Geen reacties
Categorie: Blogs
Willem Loonen12-04-2017 14:30
Iedere week schrijft een professional uit het vak een blog op onze website. Deze week Willem Loonen! 
Willem is Senior Marketing Professional en Economisch Geograaf met ruim 25 jaar ervaring binnen complexe organisaties in het bedrijfsleven, het hoger onderwijs en non-profit organisaties. Momenteel is hij als consultant verbonden aan Synergroup.
3233bekeken
Geen reacties