Roos Suring - Contract & Finance Manager
E roos.suring@babbage.nl
T 020 441 47 07

• Verantwoordelijk voor contractmanagement en financiële administratie.


Roos is binnen Babbage Company het aanspreekpunt voor alle financiële en contractzaken. Voordat Roos bij ons aan de slag ging, heeft zij diverse functies vervuld binnen de bureauwereld. Een van de belangrijke mijlpalen in haar carrière is dat zij als “2e man” van een direct marketing bureau in Haarlem begon, maar dat al snel uitgroeide tot één van de grootste DM bureaus in Nederland met vestigingen in het buitenland. In 2001 heeft Roos haar eigen bureau opgericht en haar diensten als office manager, account manager, traffic manager en financieel administrateur beschikbaar gesteld; kortom een ‘duizendpoot’.

Roos heeft een grote salsa-passie en had ooit een eigen dansschool. Nu geeft zij alleen nog privéles. Haar motto is: ga dansend door het leven!

Waar komt de naam Babbage vandaan?
Charles Babbage (1791-1871) was een Brits filosoof en uitvinder die bekend werd als de ontwerper van de eerste mechanische rekenmachine, de voorloper van de computer. Net als Charles Babbage staat Babbage Company voor ontwikkeling en innovatie.